Масирана специализирана полицейска операция е проведена през изминалото денонощие в Пазарджишка

...
Масирана специализирана полицейска операция е проведена през изминалото денонощие в Пазарджишка
Коментари Харесай

След спецакция: Осем души са задържани в Пазарджишко

Масирана профилирана полицейска операция е извършена през миналото денонощие в Пазарджишка област.

Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов. Проверени са 1092 индивида, 939 моторни транспортни средства, 17 пункта за изкупуване на железни боклуци, 16 автоморги и сервизи, 22 заложни къщи и 86 търговски обекта. 

При провеждането на акцията са регистрирани 18 закононарушения, формирани са осем досъдебни производства, като в тази връзка са арестувани осем души. Съставени са 79 акта за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи, както и 13 констативни протокола или актове от представители на други държавни контролни органи.

По време на полицейските дейности в цялата област за разкрити причинителите на осем обири, като от тях четири са домови, две са от работилници или икономически дворове и една от постройката на образователно заведение в Пазарджик. 
 
Извършителите са на възраст между 14 и 66 години. Установена е самоличността на двама мъже от велинградските села Биркова и Горна Дъбева, които са нанесли побой в региона на бензиностанция на млад мъж от прилежащото село Рохлева.

При инспекции на адреси в септемврийското село Ковачево и на вила край Велинград служителите на реда са разкрили общо 11, 250 кг изсъхнал нарязан тютюн и 420 къса с цигари без бандерол.

" Двама водачи на коли са засечени да ръководят под въздействието на наркотици ", добави Стоянов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР